Soft cookies with jam (Kindly translated by….Teresa..)

Soft cookies with jam
Soft cookies with jam
Recipe in italian version is this
Soften the butter at room temperature. Boil the eggs by putting them in a saucepan with cold water and boiling them for 09 -10 minutes. Drain and shell them.
Sift the flour with the starch and a pinch of salt. Place it in a bowl or on a pastry board and make a well and in the center place the butter, sugar, egg yolks mashed with a fork and kneed quickly to obtain a homogeneous mixture. Cover with plastic wrap and let it rest for 30 minutes.
Divide the dough into little balls the size of a walnut and place them on a baking sheet lined with parchment paper, then make an indent in the center of each ball about 1/4″ deep. Bake the balls in a hot oven at 180 degrees for 10-12 minutes. With a syringe or spoon fill the holes with sweet jam or nutella, and bake for 10-15 minutes longer. Serve the cookies cool, dusted with powdered sugar.

soft cookies with jam
Che buoni questi dolcetti 😀 E che belli! La ricetta è tutta in inglese…per fortuna lo conosco un po!!!!!!
sono semplicemente perfetti! grazie!! bacioni
Wow, devono avere un sapore davvero eccezionale 🙂 Complimenti cara e nell’occasione ti auguro un felice we <3
buoni,k ci vorrebbe proprio magari con un buon tè e due chiacchiere tra amiche come noi golose e amanti della cucina 😉
buon fine settimana cara
Solo a guardarli mi è venuta l’acquolina!!!
Mi toccherà fare la traduzione ma stai certa che li proverò!!
Un caro abbraccio e buon fine settimana
Carmen